Назад

Шампионат: WEEKEND TOUR 2013

Новини

Силно международно представяне на SANDANSKI 2013!

Тази събота и неделя в град Сандански се проведе последния за сезона - Аматьорски тенис турнир от серията Weekend Tour 2013. Този път любезен домакин на турнирa бе прекрасният хотел - Interhotel Sandanski.

Weekend Tour закрива сезона на 5-6 октомври със СПА-турнир в Сандански

След като през 2013 г. покорихме последователно Априлци, Правец, Хисаря и Созопол, дойде време да се отправим и към топлия и приветлив югозапад. Опитваме се да предложим нещо ново и иновативно за вас, любителите на тениса. Виждаме нестихващото Ви желание да търсите нови изживявания, да побеждавате, да се доказвате. Този път ще имате възможността да го направите в Сандански.

След Правец Цветан Цветанов покори и Санта Марина 2013!

Водачът във временното класиране на Интерктивна Тенис Лига за град София Цветан Цветанов продължава със забележителните си изяви. И въпреки, че само преди месец на турнира в Хисаря същия не успя да премине предварителните групи, в Созопол показа отлична игра!

Светлана Атанасова си тръгна с голямата награда на Santa Marina 2013

В Аматьорският тенис турнир за жени "Santa Marina Open" участие взеха 10 жени, които се бяха устремили към върха и поредния фотоапарат предоставен ни от RE:SPORT Media. Участничките бяха разделени в две групи по пет, което им позволи да изиграят по четири мача.

14-15 Септември - SANTA MARINA OPEN!

Вече стана традиция за нас, да търсим най-добрата дестинация. Ние обичаме да ви даваме повод да избягате за малко от ежедневието и да поиграете тенис. Но това не е само турнир, а една възможност, да забравите за офиса, да се запознаете с нови приятели, да изкарате няколко незабравими дни и да добавите нова купа към колекцията си!

Купите от "HISSAR OPEN 2013" отидоха в Асеновград, Бургас и Сливен!

За трети път през тази година Interactive tennis league, съвместно с RE:SPORTмедия предложиха на своите приятели чудесна дестинация за почивка и възможност за запознанство с нови приятели по време на турнири от веригата Weekend Tour – след Априлци и Правец, сега беше ред и на Хисаря да приеме най-добрите тенисисти от цялата страна – София, Бургас, Варна, Асеновград, Сливен, Казанлък, Стара Загора, Раднево и др.

"Tennis Weekend" гостува на гр.Хисаря

В последния уикенд на август Интерактивна тенис лига ви предлага чудесна възможност за почивка съчетана с тенис турнир от поредицата Weekend tour. Този път наш домакин ще бъде СПА Хотел Хисар в град Хисаря. Един древен град, разположен под южните склонове на Средна гора, той е известен с лечебните си минерални извори. Хисаря има и много исторически забележителности, които можете да разгледате по време на престоя си там. Още...