Назад

Шампионат: WEEKEND TOUR 2013

Weekend Tour закрива сезона на 5-6 октомври със СПА-турнир в Сандански

 Имаме удоволствието да Ви съобщим, че  Interactive Tennis не e приключил с приятните изненади. Летният сезон на открито е към своя край, а водени от желанието си да Ви дадем най-добрата локация за тенис предизвикателство в началото на октомври, се спряхме на нова дестинация –град Сандански (5-6 октомври).


След като през 2013 г. покорихме последователно Априлци, Правец, Хисаря и Созопол, дойде време да се отправим и към топлия и приветлив югозапад. Опитваме се да предложим нещо ново и иновативно за вас, любителите на тениса. Виждаме нестихващото Ви желание да търсите нови изживявания, да побеждавате, да се доказвате. Този път ще имате възможността да го направите в Сандански.

 Смята се, че в района на града е роден и живял Спартак – гладиаторът, вдъхновил най-голямото робско въстание срещу древен Рим. Непримирим дух и воля за победа – тези две качества неизменно ще Ви помогнат да се представите добре в Петия турнир от веригата Weekend Tour 2013. Целта ни е да организираме не просто турнир, ние искаме да оставим незабравимо преживяване у всеки един от вас.

Любезен домакин на проявата е „Интерхотел Сандански“. Разположен сред красив парк в подножието на Пирин, мястото предлага идеални условия за тенис, релаксация и развлечение. Хотелът разполага с медицински и SPA център, който е един от най-големите балнеоложки центрове в България. Както откритият, така и закритият плувен басейн се пълнят с лечебна минерална вода +33C. На разположение има също парна баня, сауна, козметичен салон… С това гарантираме, че участниците, както и техните гости, ще останат напълно доволни.
Петък и събота вечер, на разположение ще бъде механа „Българе“, което гарантира отново купон до зори!  При нас никой не остава разочарован!

В турнира право на участие имат всички, които не са участвали в професионални тенис турнири и не са били картотекирани след 12г. възраст, както и лицензирани тенис инструктори. Настилката този път е подобна на тази на „Ролан Гарос” и е лицензирана от международната федерация по тенис – ITF, а комплексът разполага с общо 5 корта. При мъжете ще бъдат сформирани осем групи с общо 32 тенисисти, а при дамите четири групи с общо 16 участнички. Гарантирате си не просто най-малко три мача, но и много незабравими емоции както на корта, така и извън него. Помислили сме и за наградите, защото знаем, че те са сериозна мотивация за един истински шампион:

Победителите при мъжете и жените ще си тръгнат с ваучер на стойност 200лв., с който може да пазарувате в магазините на BABOLAT и фотоапарат PENTAX, осигурен от RE:SPORT Media, а финалистите с ваучер на стойност 100лв. и комплект аксесоари за фотоапарат.

Кои ще са новите имена на шампионите? И ние нямаме търпение да разберем! Можеш да се запишеш още сега на clickandplay.bg (тук), с което да гарантираш участието си в турнира! Местата в мъжкия турнир са ограничени до 32, а при жените до 16 участнички.