Назад

Шампионат: WEEKEND TOUR 2013

14-15 Септември - SANTA MARINA OPEN!

Вилно селище Санта Марина е едно райско кътче, с прекрасни плажове, басейни и разбира се тенис кортове, които ви очакват. Вече стана традиция за нас, да търсим най-добрата дестинация. Ние обичаме да ви даваме повод да избягате за малко от ежедневието и да поиграете тенис. Но това не е само турнир, а една възможност, да забравите за офиса, да се запознаете с нови приятели, да изкарате няколко незабравими дни и да добавите нова купа към колекцията си! 


Стартът на турнира ще бъде даден в 9:00ч на 14 септември, като мачовете ще се играят в 8 групи от по 4 участника при мъжете и 4 групи от по 4 участнички при жените. Формата на срещите ще е сет до 6 гейма. Първият и вторият от всяка група продължават напред в елиминационната фаза*. Победителите ще си тръгнат с фотоапарат PENTAX, а финалистите с комплект аксесоари за фотоапарат осигурени от генералния спонсор на турнира RE:SPORT. За всички жени ще има изненади от BABOLAT!


Желаещите да се включат в надпреварата могат да го направят тук, до 12 септември включително или до запълването на схемите! Програмата ще бъде изпратена ден по-късно на всички участници по e-mail. Участници без телефон в профила си в Click&Play, няма да бъдат записвани.

Успех на всички участници!