Atanas Apostolov

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2021 година 0 0 0%
За всички времена 10 1 90%
Рейтинг: 1801
Най-висок ранк: 21
Шампионат: STL - Tour 2017
Всички ранкинги
История
2021 Архив
Няма активни записи.