Георги Иванов

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2021 година 1 1 50%
За всички времена 1 1 50%
Рейтинг: 1599
Най-висок ранк: 11
Шампионат: STL - Tour 2021
Всички ранкинги
История
2021 Архив