Plamen STOYKOV

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2021 година 2 3 40%
За всички времена 2 3 40%
Рейтинг: 1590
Най-висок ранк: 19
Шампионат: STL - Tour 2021
Всички ранкинги