Назад

Турнир: БЕЗПЛАТНИ тенис УРОЦИ 81во СУ- 29.05.2021г. Събота

Схема на турнира
Дата и час на мача Опоненти Резултат  
Нагоре Група A
Niki Roger ILIEV / mhristoff 7-6
Niki Roger ILIEV / Niki 6-7
Niki Roger ILIEV / Симеонов Тони 7-6
Niki / mhristoff 7-6
Niki / Симеонов Тони 6-7
Симеонов Тони / mhristoff 7-6
Нагоре Група B
Ангел / Ангел 7-6
Ангел / Ради 7-6
Ангел / Ради 6-7

Директни елиминации

Дата и час на мача Опоненти Резултат  
Нагоре Полуфинал
Niki Roger ILIEV / Ради 6-7
Niki / Ангел 7-6
Нагоре Финал
Ради / Niki 6-7