Назад

Турнир: DOUBLES - 4 FUN

  • Период: Нед 03 апр 2016 - Нед 03 апр 2016
  • Записване до: Нед 03 апр 2016, 11:00
  • Шампионат: DOUBLES - Tour 2016
Схема на турнира
Дата и час на мача Опоненти Резултат  
Нагоре Група A
Pino Kusmetliev, Свилен Свиленов / Илия Саев, Румен Баев 6-7
Pino Kusmetliev, Свилен Свиленов / Bobe, Nedko Penchev 6-0
Radoslav Kadiyski, Денис Гаврилов / Bobe, Nedko Penchev 6-3
Илия Саев, Румен Баев / Radoslav Kadiyski, Денис Гаврилов 6-2
Pino Kusmetliev, Свилен Свиленов / Radoslav Kadiyski, Денис Гаврилов 1-6
Илия Саев, Румен Баев / Bobe, Nedko Penchev 7-5
Нагоре Група B
Кирил Валеов, Светлин Капитанов / Георги Панчев, Кирил Сампрас 6-1
Милен Балтов, Цветан Цветанов / Harry, Raddy Radkov 6-1
Кирил Валеов, Светлин Капитанов / Милен Балтов, Цветан Цветанов 0-6
Harry, Raddy Radkov / Георги Панчев, Кирил Сампрас 4-6
Кирил Валеов, Светлин Капитанов / Harry, Raddy Radkov 6-1
Милен Балтов, Цветан Цветанов / Георги Панчев, Кирил Сампрас 6-1
Нагоре Група C
Alexander SVILENOV, Здравка Дервенска / JT, Силвена Хубанова 6-4
Никола Саджаклиев, Светлана Христова / JT, Силвена Хубанова 2-6
Niki Roger ILIEV, Simona ILIEVA / Никола Саджаклиев, Светлана Христова 6-2
Alexander SVILENOV, Здравка Дервенска / Niki Roger ILIEV, Simona ILIEVA 4-6
Niki Roger ILIEV, Simona ILIEVA / JT, Силвена Хубанова 6-4
Alexander SVILENOV, Здравка Дервенска / Никола Саджаклиев, Светлана Христова 6-2
Нагоре Група D
Арам, Юри / Stancho Dji, Георги Фурнаджиев 5-7
Zaeka, Игнат Чакъров / Stancho Dji, Георги Фурнаджиев 4-6
HRISTO VALEOV, Petko Marinov / Арам, Юри 6-7
Арам, Юри / Zaeka, Игнат Чакъров 6-4
HRISTO VALEOV, Petko Marinov / Stancho Dji, Георги Фурнаджиев 6-1
HRISTO VALEOV, Petko Marinov / Zaeka, Игнат Чакъров 6-1

Директни елиминации

Дата и час на мача Опоненти Резултат  
Нагоре Четвъртфинал
Илия Саев, Румен Баев / Alexander SVILENOV, Здравка Дервенска 6-1
HRISTO VALEOV, Petko Marinov / Кирил Валеов, Светлин Капитанов 6-3
Radoslav Kadiyski, Денис Гаврилов / Niki Roger ILIEV, Simona ILIEVA 3-6
Арам, Юри / Милен Балтов, Цветан Цветанов 2-6
Нагоре Полуфинал
Илия Саев, Румен Баев / HRISTO VALEOV, Petko Marinov 1-6
Niki Roger ILIEV, Simona ILIEVA / Милен Балтов, Цветан Цветанов 3-6
Нагоре Финал
HRISTO VALEOV, Petko Marinov / Милен Балтов, Цветан Цветанов 6-1