Тенис КОРТ - Младост 2, бл. 207

Масов тенис за ВСИЧКИ. Резервациите се приемат и потвърждават за не повече от 10 дни напред!

За нас

Регламент за ползване на Спортната Площадка (СП)

- СП се ползва единствено за игра на тенис на корт

- СП площадка може да се ползва едновременно от двама или максимум четирима души в зависимост от формата на играта (сингъл или двойки) която играят. - С цел оптималното използване на СП препоръчваме да се правят резервации на платформата www.tennisbooking.bg, като играещите с резервация ще я използват с предимство пред тези които не са я резервирали.

- СП площадка може да бъде резервирана за игра от един човек за не повече от един час на ден с цел да бъде ползвана от максимален брой души! При игра на двойки максималното време за ползване от 4-та играещи е не повече от 2 часа на ден!

- На СП се забранява провеждането на тренировки с "кош" от треньори или спортни клубове регистрирани в БФТ!

- На СП изрично се забранява провеждането на тренировки, игри, обучения или спортни занимания срещу заплащане! Нарушителите ще бъдат санкционирани със забрана да използват СП-ки на територията на район Младост!

- Провежданите турнири, масови спорни осъбития или общи обучения на СП трябва да бъдат съгласувани предварително със спортния отдел на СО към район Младост!

Забележка: При възникнали въпроси може да получите допълнителна информация от:

- Отговорник за СП към СО район Младост - Валентин Колев

- Координатор за въпроси свързани с резервационната система Тенис Букинг - Николай Илиев - 0888 509 088

- Ползването на резервационната система е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО, а не задължително и по никакъв начин не ангажира районната администрация към община Младост -СО!

Предлагани удобства

Открити кортове: 1 Настилки: Трева - изкуствена Паркинг