Спортен Комплекс Дема

20 Години най-добро място за спорт и възстановяване!

За нас

WWW.DEMASPORT.COM

 

ТК „ДЕМА“ развива всички  дейности, свързани с тениса. Подготвя състезатели. Организира  занимания с начинаещи – деца и възрастни. Предлага развиващо обучение за напреднали. Организира турнири за професионалисти и амьтьори.

В класацията на БФТ между 136 клуба в страната, СК „ДЕМА” заема престижното 1-во място!

Като брой турнири, който клубът организира през пролетно-летния сезон от години сме абсолютния лидер в цялата страна! За 26 седмици при нас се провеждат над 33 турнира!

Клубът подготвя състезатели във всички възрастови групи. Тренировките се водят от високо квалифицирани треньори, завършили НСА и специализирани курсове на ITF, бивши национални състезатели.

Тук се провеждат турнири от календарите на БФТ, Тенис Европа, Международна федарация по тенис.

Всяка седмица през пролетно-летният сезон спортен комплекс "Дема" организира градски спортни лагери за деца от 6 до 14 години.

В помощ на треньорите и състезателите са закупени машина за хвърляне на топки и машина за плетене на ракети - Баболат, малък тенис, други модерни съоръжения и консумативи за начинаещо обучение и следващо развитие към високо спортно майсторство.

В спортния магазин предлага пълно професионална екипировка за тенисисти, отново на преференциални цени за състезателите на клуба.

Предоставена е възможност за ползване на фитнес залата и бистрото при специални отстъпки. На разположение на състезателите са и възстановителните процедури в целия комплекс.

 

Предлагани удобства

Закрити кортове: 3 Масажи: Нашите масажи ще Ви помогнат да се възстановите след напрегнатата седмица. Солариум
Открити кортове: 11 Ресторант: Бистро “ДЕМА” ще Ви посрещне с ведрата си обстановка. Вече с нов и модерен дизайн, както и ново и модерно меню вие ще можете да се насладите на вкусни ястия от националната и световна кухня. Откритата тераса е с изглед към кортовете и към София. Магазин
Настилки: Клей Паркинг Детски кът
Осветление Съблекални: Просторни съблекални - 2 дамски и 2 мъжки Детски лагери
Фитнес: Залата е оборудвана с модерни уреди за аеробно натоварване “LIFE FITNESS” и уреди за всяка мускулна група “JIMSA”. Нашите инструктори ще изготвят специално за Вас програма, съобразена с целите, които си поставяте. Разполагаме и със зала за аеробика и йога Йога Наплитане на ракета
Сауна: За по-голямо удобство на клиентите си Спортен Комплекс Дема предлага 2 вида сауна - обща и индивидуална. Комплексът разполага и с модерен солариум на фирмата "ALISUN". Аеробика