Назад

Шампионат: Babolat-Pro Sport 2012/13 SEASON

Добре дошли

Можете да избирате противника си, както според нивото му на игра, така също и според вашето свободно време. По този начин можете да се изправяте всеки път пред различно предизвикателство. Турнирите организирани от лигата дават възможност да превърнете играта в надпревара. Осем турнира ще се организират за зимен сезон 2012/2013, които освен на ТК "Про Спорт" ще се проведат и на други софийски кортове. 

Без значение дали си ученик, студент, бизнесмен или работеща майка Вие можете да станете част от лигата и сами да определяте своя график на игра. За да се включите в надпреварата и да се борите за големите награди на тенис лига „Баболат-Про Спорт” е нужно единствено да станете нейн член.

Ето и равносметката е за ТК „Про Спорт”, които организираха една от най-добрите вериги – „Баболат Про Спорт”. Изиграни бяха общо 11 турнира на сингъл, 2 за жени и 3 двойкови турнира. Създадени бяха много приятелства, които със сигурност ще продължат и след 7 април, за когато е обявено финалното парти на веригата.
Двата решителни полуфинала Данаил Йонов - Найден Жеков и Петър Котев - Ники Илиев, бяха излъчени в преки предавания, за да може приятелите на тениса да станат съпричастни с емоциите на корта. След напрегнати двубои до победата стигнаха Данаил Йонов, след победа с 9:5 и Петър Котев, победил Илиев с 9:6. По този начин с 3200 точки, Котев задмина Жеков с минималните 50т. във временното класиране на лигата,но ще има възможност да увеличи преднината си с още 100т при положение,че вземе победата във финала, което не би повлияло за крайното класиране. Найден Жеков все пак остава втори в класирането с 3150т и също получава ракета и тениска Babolat. Трети с 2550т е победителят от сезон 2012 - Камен Маздрашки. Той спечели термобег и тениска. Награждаването на победителите от сезона ще се състои на 7.04 - неделя, веднага след приключване на Мастърс турнира в който са поканени да участват всички членове на веригата.