Тенис КОРТ - Младост 3, 81-во СОУ В. Юго

МАСОВ тенис за всички

  • АдресСофия, Младост 3, 81-во СОУ
    Двора на 81-во, СОУ Юрий Гагарин
  • Телефони:0888 509 088
  • Email:niki@oksport.org

Контакти