Атанас Стефанов

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2021 година 0 0 0%
За всички времена 2 4 33%
Рейтинг: 1546
Най-висок ранк: 8
Шампионат: STL - Tour 2019
Всички ранкинги