Ceco

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2022 година 5 0 100%
За всички времена 5 0 100%
Рейтинг: 1709
Най-висок ранк: 2
Шампионат: STL - Tour 2022
Всички ранкинги