Теодор Спасов

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2022 година 0 0 0%
За всички времена 1 1 50%
Рейтинг: 1601
Най-висок ранк: 22
Шампионат: DOUBLES - Tour 2016
Всички ранкинги