Калоян

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2024 година 0 0 0%
За всички времена 5 0 100%
Рейтинг: 1730
Най-висок ранк: 4
Шампионат: STL - Tour 2019
Всички ранкинги