Новини

Спортен комплекс Дема се присъединява към TennisBooking.bg

Радваме се да съобщим началото на партньорството на спортен комплекс „Дема“ и TennisBooking.bg. За да отбележи това събитие, спортен комплекс „Дема“ ви предлага целодневна промоция от 11 лева на час за всеки ден от периода от 1-ви Май до 5-ти Май, включително.

Спортен комплекс „ДЕМА“ е най-големият и модерен обект за спорт в източната част на София. Тенис клуб „Дема“ е на 3-то място от 126 клуба в страната в класацията на БФТ и е един от едва петте клуба с 1-ва категория в страната. Лятната тенис база предлага:

  • 7 клей корта с безупречна настилка (3 с осветление)
  • Система за автоматично поливане
  • Трибуни с 400 седящи места
  • Магазин за спортни стоки с постоянно обновявани колекции на марките DUNLOP, WILSON, HEAD, BABOLAT, GEORGOS.

ТК „ДЕМА“ развива всички дейности, свързани с тениса. Подготвя състезатели. Организира занимания с начинаещи – деца и възрастни. Предлага развиващо обучение за напреднали. Организира турнири за професионалисти и аматьори. Турнирите са от календарите на БФТ, Тенис Европа, и Международната федерация по тенис.

Намерете и запазете корт в клуба.

Изписваната цена на резервациите ви онлайн няма да отговаря на промоционалните условия през тези пет дни, но те ще бъдат взети предвид при заплащането на таксата на касата на спортен комплекс „Дема“.