Статистика за мач

Дата:
Съб 14 дек 2013
Тип на мача:
1 Long SET to 9 games (tiebreak at 8:8)
9
Koce Andonov
Koce Andonov Победител
Niki Roger ILIEV
Niki Roger ILIEV Победител
3
Orlin Stoinev
Orlin Stoinev
Анис Макки
Анис Макки