TC Pro Sport

Влез във форма, докато се забавляваш!

Готови ли сте, сезона започва!

На вниманието на всички обичащи да играят тенис, без значение дали сте начинаещи или напреднали "Интерактивана тенис лига" съобщава, че стартира новия зимен сезон, в който можете да вземете участие. От 04 ноември започва първият за сезона "Отворен аматьорски тенис турнир"(мъже,жени), а на 11 ноември стартира и първият женски турнир. Домакин на нашите аматьорски турнири, за втора поредна година е тенис комплекс "ПроСпорт". Домакините обещават, че и през новия сезон по време на турнирите, условията за игра в балона, ще бъдат отлични! 

През новият сезон право на участие ще имат всички любители, които не са участвали в професионални тенис турнири след 15 години и не са имали треньорски лиценз. Формата на игра остава същия, сет до 9 гейма(8:8 тайбрек), а двубоите ще са с начални часове 20, 21 и 22:00ч. 

Записването за първия турнир е отворено до събота 02 ноември, а за женският до 8 ноември от тук. Преди да се запишете за участие проверете дали сте попълнили коректно профилът си с двете ви имена и телефон за обратна връзка. Участници без телефон няма да бъдат включени в турнира.

Ако имате нужда от повече информация може да ни пишете на office@clickandlay.bg или ни се обадите на телефон +359 888060405. 

Очаквайте скоро да обявим и пълната програма на турнирите през Сезон 2013/14, както и наградите, за които ще се борите!