Atanas Apostolov

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2022 година 0 0 0%
За всички времена 10 2 83%
Рейтинг: 1766
Най-висок ранк: 21
Шампионат: STL - Tour 2017
Всички ранкинги
История
2022 Архив
Няма активни записи.