Симеон

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2021 година 0 3 0%
За всички времена 0 3 0%
Рейтинг: 1538
Най-висок ранк: 30
Шампионат: STL - Tour 2021
Всички ранкинги