Чавдар

Статистика
Период: Победи: Загуби: % победи:
2022 година 0 0 0%
За всички времена 4 1 80%
Рейтинг: 1696
Най-висок ранк: 2
Шампионат: STL - Tour 2019
Всички ранкинги