Новини

Тенис уикенд II - ПРАВЕЦ

Водени от желанието да ви осигурим най-добрите условия за игра, ние организираме турнири не само в София, но и в цялата страна. След големия интерес към турнира, проведен в Априлци, Интерактивна тенис лига подготви за вас следващите два от тази поредица турнири. И както вече се убедихте, освен удоволствието от играта, вие получавате и възможността да прекарате един незабравим и различен уикенд.

Интерактивна тенис лига има удоволствието да ви покани на два тенис турнира – мъжки и женски, а мястото е град Правец. Този път наши домакини за турнирите ще бъдат Риу Правец Голф и Спа Резорт, на който ще се изиграе женския турнир, и Спортен комплекс Правец, на който ще се проведе мъжкия турнир. Стартът на турнирите ще бъде даден в 10:00 часа на 13-и юли, като мачовете ще продължат до изиграването на срещите в групите, а след това ще  се отдадем на заслужени забавления в местен ресторант. Във втория ден от турнира, ще се изиграят  и финалните срещи. Победителите от двата турнира ще си тръгнат с фотоапарат PENTAX 10mp, а финалистите - с комплект аксесоари за фотоапарат, осигурени от генералният спонсор на турнира RE:SPORT.

Успех на всички участници!

Крайният срок за записване е четвъртък 11-и юли:

За участниците и техните гости хотел Правец Палас предлага  специални цени от 27 лв. на човек. Хотелът се намира в сърцето на гр. Правец, и само на няколко минутки от кортовете. Местата са ограничени! За резервации: 07133 2180 и 07133 2275

Наредба: PDF файл
Схема на провеждане: групи
Формат: до 6 гейма
Топки: BABOLAT
Такса: 30 лева