Новини

Нови клубове в TennisBooking.bg

Aко планирате пътуване или почивка в Бургас, Ловеч или Априлци и искате да практикувате любимия си спорт, вече можете да си запазвате онлайн кортове и в тези градове! Добре дошли на Тенис Клуб Томси, Тенис Клуб Ahead, и Тенис Академия Бачеви!

Тенис център Томси

Тенис център Томси в град Бургас е най-модерният в Източна България. Със своята отлично поддържана база и компетентни специалисти, клубът се утвърди като предпочитано място за спорт и развлечение от много деца и възрастни в града. Клубът разполага с пет червени (клей) корта, от които един централен корт, който разполага с постоянни трибуни и размери около игралното поле, които позволяват провеждането не само на държавни, но и на международни турнири от най-висок ранг. Всички кортове са с осветление и автоматична система за поливане.

Повече за клуба

ТК Ahead

ТК Ahead е нов клуб, регистриран през 2004г, от млади тенис ентусиасти. От своето създаване клубът популяризира тениса в град Ловеч. На кортовете на ТК Ахед-Ловеч се провеждат предимно регионални турнири от календара, както и вътрешни състезания сред местните любители и възпитаници.

Клубът разполага с два корта: единият се намира в центъра на Ловеч и е с положена изкуствена настилка-трева. Кортът разполага с осветление и се ползва се целогодишно, без да се покрива като снегът се почиства. Вторият корт, с клей настилка, се намира в хотел Априлци-гр Априлци.

Повече за клуба

Тенис академия Бачеви

Тенис академия Бачеви осигурява обучение и уроци за деца от най-ранна възраст с осигурена екипировка, транспорт, и квалифицирани треньори. Академия Бачеви разполага с 1 открит червен корт, който се намира в спортен център BBB.

Специална оферта за месец октомври: Всеки заплатил пакет от 10 часа ползване на тенис-корт, получава 1 бр. ракета BABOLAT Falcon (280г) с калъф и кордаж.

Повече за клуба


Ако сте управител на тенис клуб и бихте искали да се присъедините към TennisBooking.bg, можете да ни пишете на: http://www.tennisbooking.bg/club/add/