Новини

Здравейте от TennisBooking.bg

Публичното име на системата за резервации се сменя от ClickandPlay.bg на TennisBooking.bg. Промяната засяга само домейн името на публичния сайт и няма да доведе до други промени на познатите ви услуги и интерфейси.

След успешния старт на проекта ClickandPlay.bg през 2013 с няколко клуба в София, амбицията пред TennisBooking.bg е да предложи по-голямо покритие, с повече клубове в София, както и скорошно разширение в други градове в страната.

TennisBooking.bg вече предлага удобна и надеждна система за управителите на тенис клубове, която улеснява ежедневната им администрация.

Системата предлага възможност за пълна автоматизация на запазването на часове за игра от клиенти, както и организирането на тренировки с наличните треньори във всеки клуб. На всеки клуб в TennisBooking.bg е предоставена и възможност за организиране на тенис турнири на собствен терен.

За любителите на тениса, които вече имат безплатна регистрация и ползват услугите на ClickandPlay.bg, TennisBooking.bg ще предлага абсолютно същата функционалност с познатите вече интерфейси за запазване на корт, покана за тренировка към регистриран треньор в системата, предизвикване на играч след запазване на корт, въвеждане на резултати от лични мачове, и записване за участие в обявени турнири. Всички настройки направени в ClickandPlay.bg се запазени в TennisBooking.bg.

Ако имате въпроси или препоръки, ще се радваме да се свържете с нас.