Новини

Едиз Батран покори "KIA CUP"!

В турнира участие взеха 32-ма от най-запалените любители на тениса в София, които решително се бореха за победа, с непознати за тях партньори. Обявяването на схемата два дни  преди започването на турнира позволи на всички да планират свободното си време, според първия кръг на турнира. 
След отлично представяне, 16 от тях продължиха във вторият кръг на турнира, което бе знак, че те са готови да бъдат победители. За някои от играчите, мачовете от втори кръг останаха за следващия ден, а други имаха възможност да вземат малко въздух, след тежките двубои в първи кръг, и да продължът напред след няколко дена почивка. 

Тегленето на жребия бе съобразен спрямо рейтинга, като при схема от 32-ма поставените бяха общо 8души. Под номер едно в схемата бе Тихомир Желев, който отдавна е заменил играта с треньор за играта в турнири, където има възможност да надгражда себе си като състезател, състезавайки се с различни по стил на игра опоненти. И въпреки коравата си игра, той бе отстранен от новото попълнение Даниел Драгомиров в трети кръг. С победата си над Желев и над Христо Михайлов на полуфинала, Драгомиров даде сериозна заявка за спечелването на турнира. От долната част на схемата поставения под номер две Едиз Батран затвърди добрата си форма с победи над Делян Койчев 9:7, Станислав Югов 9:1, Патрик Вълчев 9:6 и Мони Симеонов 9:4. Така на финал за първи път един срещу друг се изправиха Даниел Драгомиров и Едиз Батран. Двамата демострираха чудесна игра в двубоя, в който Еди освен по-добра физическа подготовка, показа своите нестандартни похвати в играта, от които доста добри състезатели са патили. След резултат 9:6, Еди заслужено вдигна високо купата, която вече заема почетно място във семейната витрина. И ако в началото някой бе казал, че Еди ще се превърне в един от фаворитите в любителските тенис турнири, сме се съмнявали в това, то сега вече знаем, че е възможно, и вече факт! С всеки изминал турнир резултатността му се покачва, а физическата му издръжливост става все по-голяма. Това доказва защо величини в Любителския тенис като Найден Жеков, Никос Панeтимитакис бяха победени от него през настоящия сезон!
Честито на победителя! 
 
Не бива да пропускаме факта, че за пореден път домакините от "Лозенец 2000" направиха всичко възможно, за да осигурят награди не само за финалистите, но и за четвърт финалистите в турнира. Така всички достигнали до тази фаза на турнира бяха изненадани с подарък-тениска Lotto, осигурена от генералния спонсор на турнира "КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ"
Победителят си тръгна с часовник от "КИА" от "КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ" и кордаж "Кirschbaum"  осигурени от "Лео Сат Комуникейшън ЕООД"коит е  ексклузивен и официален представител за България на "Кirschbaum". Финалистът пък бе зарадван със шапка с марката "КИА".
 
 
Click&play напомня на всички любители взели участие в турнирите до момента и тези, които не са успели или не са се престрашили, че могат да се запишат още сега за участие във всеки един  от турнирите оставащи до края на сезона. Пълна програма на предстоящите турнири може да видите ТУК, също и да заявите участие. Всеки включил се ще получи потвърждение на електронната поща, която е оставил за връзка. Преди всеки турнир участниците биват известявани за предстоящите им мачове. Очакваме Ви!
 
 
Елате и се забавлявайте в турнирите на Clickandplay.bg!