Любомир Младенов

Почасова тарифа: 30,00 лв
Тренира от: 12 години
Почасова тарифа: 30,00 лв
Лицензиран треньор
Работи с: деца, възрастни, аматьори, професионалисти
Работи в: София , в рамките на страната
Oписание на треньор:

Любомир има голям опит в ръководенето както на индивидуални, така и на групови уроци за деца и възрастни. Неговият стил на преподаване е така нареченият "тенис, основаващ се на примера". Той е енергичен, позитивен, търпелив и умерно изискващ на тенис корта. Смята дисципнината за важно нещо, но най-вече тенисът трябва да бъде забавно и доставящо удоволствие занимание. Неговата цел е да развие потенциала ви до момента в който вие сами ще започнете да се усъвършенствате.

Eзици

Български и Английски

Сертификати:

Започва треньорска дейност, след завършването на международен курс за професионално тенис обучение през RPT. През 2013 започва работа за Cliff Drysdale Tennis, компания, оперираща множество тенис клубове из Америка. С тях той работи като тенис треньор в продължение на две години, през които Любомир работи рамо до рамо с тенис директори и треньори от следните клубове:

Cliff Drysdale Tennis at Strattan Mountatin Вермонт, USA
Cliff Drysdale Tennis at Amelia Island Флорида, USA
Cliff Drysdale Tennis at Omni La Costa Калифорния, USA.
От септември 2015 до септември 2016 бива назначен на поста директор и главен треньор за Cliff Drysdale Tennis в Coral Gables Маями.

Oбразование:

RPT тенис квалификация
Диплома в областта на Наука на спорта със спортен мениджмънт

Професионални постижения:

Започва да се занимава с тенис от 7 годишна възраст. Участва в редица турнири в България, Германия, Англия и Америка. Бивш състезател за университета Loughborough в Англия.