Спортен Комплекс Дема

14 Години най-добро място за спорт и възстановяване!

За нас

ТК „ДЕМА“ развива всички  дейности, свързани с тениса. Подготвя състезатели. Организира  занимания с начинаещи – деца и възрастни. Предлага развиващо обучение за напреднали. Организира турнири за професионалисти и амьтьори.

В класацията на БФТ между 136 клуба в страната, СК „ДЕМА” заема престижното 2-то място!

Като брой турнири, който клубът отганизира през пролетно-летния сезон от години сме абсолютния лидер в цялата страна!

Клубът подготвя състезатели във всички възрастови групи. Тренировките се водят от високо квалифицирани треньори, завършили НСА и специализирани курсове на ITF, бивши национални състезатели.

Тук се провеждат турнири от календарите на БФТ, Тенис Европа, Международна федарация по тенис.

Спортен Комплекс Дема организира градски спортни лагери за деца от 6 до 14 години.

В помощ на треньорите и състезателите са закупени машина за хвърляне на топки и машина за плетене на ракети - Баболат, малък тенис, други модерни съоръжения и консумативи за начинаещо обучение и следващо развитие към високо спортно майсторство.

В спортния магазин предлага пълно професионална екипировка за тенисисти, отново на преференциални цени за състезателите на клуба.

Предоставена е възможност за ползване на фитнес залата и бистрото при специални отстъпки. На разположение на състезателите са и възстановителните процедури в целия комплекс.

 

Предлагани удобства

Закрити кортове: 3 Сауна: За по-голямо удобство на клиентите си Спортен Комплекс Дема предлага 2 вида сауна - обща и индивидуална. Комплексът разполага и с модерен солариум на фирмата "ALISUN". Йога
Открити кортове: 7 Масажи: Нашите масажи ще Ви помогнат да се възстановите след напрегнатата седмица. Аеробика
Настилки: Клей Ресторант: Бистро “ДЕМА” ще Ви посрещне с ведрата си обстановка. Вече с нов и модерен дизайн, както и ново и модерно меню вие ще можете да се насладите на вкусни ястия от националната и световна кухня. Откритата тераса е с изглед към кортовете и към София. Солариум
Осветление Паркинг Магазин
Фитнес: Залата е оборудвана с модерни уреди за аеробно натоварване “LIFE FITNESS” и уреди за всяка мускулна група “JIMSA”. Нашите инструктори ще изготвят специално за Вас програма, съобразена с целите, които си поставяте. Разполагаме и със зала за аеробика и йога Съблекални: Просторни съблекални - 2 дамски и 2 мъжки Детски кът