Назад

Шампионат: ITL TOUR 2013/14 SEASON

ITL организира Благотворителен тенис турнир - "Сън ли съм или ме има" !

 Тази година "Interactive Tennis League" със съдействието на тенис комплекс "Про Спорт" и фондация  "Движение на българските майки"  има удоволствието да ви съобщи, че организира Коледен благотворителен тенис турнир. Всички събрани средства, ще бъдат дарени в подкрепа на проект "Сън ли съм или ме има" действащ в Дом за медико-социални грижи за деца от 0 до 3 години "Св. Иван Рилски Чудотворец" гр. София. Осигурявайки допълнителен и специализиран  персонал, проектът дава шанс на децата настанени за отглеждане там да достигнат нивото на развитие на своите връстници растящи в семейна среда. Таксата за участие в благотворителния турнир ще бъде 50лв. Можете да помогнете, и като донесете ненужни детски дрешки и играчки.
 
Турнирa ще стартира на 16 декември и ще се играе в часовете след  21.00ч. Всички желаещи да се включат могат да се запишат до 14 декември тук
 Победителят от турнира ще връчи събраната сума на официален представител от фондация  "Движение на българските майки", които са създатели и организатори на проекта. Каса за събиране на допълнителни средства (извън таксата за турнира) ще бъде поставена в администрацията на тенис комплекса.  
 
 
 
 
 Нека направим тази Коледа различна, като освен удоволствието от играта подарим радост и подкрепа на децата, които нямат шанса да бъдат на този светъл празник със семействата си!