Назад

Шампионат: ITL TOUR 2013/14 SEASON

Безпогрешен Илия Стоянов!

Късно снощи се изигра финала на първия за сезона тенис турнир от ITL Tour 250. До финала на турнира достигнаха Илия Стоянов, който имаше не леката задача да отстрани по пътя си първенеца от "Лято 2013" Цветан Цветанов и непредсказуемият Васил Пенчев. Върналият се на корта след цяло лято отсъствие заради контузия, Борислав Митков пък отстрани по пътя си третият от "Лято 2013" - Найден Жеков и силно мотивираният за победи Деян Пеловски, който за пръв път взе участие в турнир на Интерактив тенис.Мача между двамата започна вихрено за Стоянов, който след четири поредни гейма в негова полза даде заявка за победа и затрудни максимално опонента си. Все пак със силните си завършващи удари Митков се опита да се върне в мача, но многото непредизвикани грешки му попречиха да успее.  Илия, пък от своя страна успяваше да върне дори невъзможни топки, и това му помогна да спечели и първата за сезона титла носеща 250 точки в актива му за сезонната ранглиста. Специален гост-съдия на този двубой бе Оля Деянова един от най-красивите тенис треньори. С точните си и навременни намеси, тя помогна на играчите да изиграят един спокоен и справедлив мач. След финалния резултат 9:4 в полза на Стоянов, тя му поднесе освен купата и голямата награда в този турнир - кордаж с безплатно наплитане от генералния спонсор на сезона - Babolat.

   

    


 Веднага след финала, на кортовете се изиграха и последните два четвърт финала на първият за сезона женски турнир - ITL Women Tour 2013/14 SEASON - Ноември. До полуфиналите стигнаха Стефка Бончева, която ще се изправи срещу сестра си, Петя Бончева. Срещата е насрочена за днес 20.11 от 21:00ч. Във вторият полуфинал излизат Ива Дарданова срещу Лиляна Йорданова, които ще изиграят срещата си на 21.11 от 21:00ч. 


       

Ако искаш и ти да намериш нови приятели, да премериш сили с тях и да станеш звезда, се запиши още сега в започващия на 24 ноември тенис турнир "Interactive Tennis CUP". Мачовете ще се играят от 21:00ч и 22:00ч., а формата е директна елиминация в сет до 9 гейма. Затова не го мисли, а се запиши! 

ПРЕДСТОЯЩИ ТУРНИРИ