Назад

Шампионат: ITL TOUR 2013/14 SEASON

Готови ли сте, сезона започва!

На вниманието на всички обичащи да играят тенис, без значение дали сте начинаещи или напреднали "Интерактивана тенис лига" съобщава, че стартира новия зимен сезон, в който можете да вземете участие. От 04 ноември започва първият за сезона "Отворен аматьорски тенис турнир"(мъже,жени), а на 11 ноември стартира и първият женски турнир. Домакин на нашите аматьорски турнири, за втора поредна година е тенис комплекс "ПроСпорт". Домакините обещават, че и през новия сезон по време на турнирите, условията за игра в балона, ще бъдат отлични! 

През новият сезон право на участие ще имат всички любители, които не са участвали в професионални тенис турнири след 15 години и не са имали треньорски лиценз. Формата на игра остава същия, сет до 9 гейма(8:8 тайбрек), а двубоите ще са с начални часове 20, 21 и 22:00ч. 

Записването за първия турнир е отворено до събота 02 ноември, а за женският до 8 ноември от тук. Преди да се запишете за участие проверете дали сте попълнили коректно профилът си с двете ви имена и телефон за обратна връзка. Участници без телефон няма да бъдат включени в турнира.

Ако имате нужда от повече информация може да ни пишете на office@clickandlay.bg или ни се обадите на телефон +359 888060405. 

Очаквайте скоро да обявим и пълната програма на турнирите през Сезон 2013/14, както и наградите, за които ще се борите!