Назад

Шампионат: Interactive Tennis League 2013 by Babolat

Габор Такач спечели "Мастърс 2013" и си тръгна с ваучер на стойност 700лв от Babolat!

  

Тази събота на ТК"Про Спорт" се проведе финалната среща от Мастърса на "Интерактивна Тенис Лига", с награден фонд 1500лв, с който бе и официално закрит летния сезон. В спор за голямата награда на Баболат в размер на 700лв. излязоха Габор Такач и Илия Стоянов. Двамата изиграха достоен за приключването на сезона финал.

Срещата започна много добре за Стоянов, който направи пробив още в първият гейм,а след вторият резултата стана 2:0 в негова полза. Такач се опита да не дава голяма преднина на своя опонент в тази среща, но стабилната игра в защита  на Стоянов му даде лека преднина и резултата стана 6:4 за него. В последвалият гейм Илия бе на път да запише 7 гейм в актива си, но малшанса и добрата игра на Такач не му позволиха това да стане.

Това бе повратния момент в мача. Сервизът на Такач видимо се подобри, а от там и играта. Започна да прави по-малко непредизвикани грешки и не допусна да загуби гейм до края на мача. Така след час и половина игра и 9:6 Габор Такач отмъкна най-голямата награда давана за аматьорски турнир този сезон. Загубилият в този мач Илия Стоянов се утеши с ваучер на стойност  500лв! Третото място в турнира, и ваучер на стойност 300лв, си поделиха Никола Василев и Пейчо Пейчев. 

Веднага след награждаването на победителите от Мастърса, последва и церемонията по закриване на сезон "Лято 2013" където бяха отличени и най-добрите трима в шампионата. Със спечелените 960 точки от Цветан Цветанов през летния сезон, той  вдигна купата на победител в лигата и ще може да пазарува от магазина на Баболат с ваучер за 400лв. Втори в класирането с 850точки стана Илия Стоянов, който прибра вторият си ваучер за сезона, но този път на стойност 200лв. На трето място с 800 точки в актива си се класира Найден Жеков, който си тръгна с уникалната за неговата витрина купа!

   

С това приключи и един от най-успешните сезони на "Интерактивна Тенис Лига". През изминалият сезон "Интерактивна Тенис Лига" успя да организира повече от 20  аматьорки тенис турнира в София, Априлци, Правец, Хисаря, Созопол и Сандански. Обещаваме, че и през настоящия сезон ще продължим да развиваме аматьорският тенис в България!  

 Благодарим на всички вас, които взехте участие в този вълнуващ и интересен сезон, бяхте страхотни! Някои спечелиха, други загубиха, но всички се забавляваха и подобряваха играта си, за да бъдат по-добри в следващия сезон!Благодарим и на всички, които ни подкрепиха и помогнаха този сезон да се случи и да бъде толкова различен, това са нашите спонсори от  Babolat и Re:sport, и нашите любезни домакини - ТК"Про Спорт" - гр.София, ТК"БББ" - гр.София, ТК"Синьото" - гр. Априлци, СК "Правец" - гр. Правец, Hissar Spa hotelFPI Hotels & Resorts, Interhotel SANDANSKI. Специални благодарности на нашите медийни партньори, които отразяваха турнирите през сезона - tenniskafe.com, tennis24.bg, sportal.bg, re-sport.com, seniorstennis.bg.