Назад

Шампионат: Interactive Tennis League 2013 by Babolat

Време е за Мастърс!

Започна записването за заключителния Мастърс турнир на Interactive tennis league за големите награди на Babolat!

Изпращаме сезон, изпълнен с емоции, нови шампиони, сбъднати мечти, напредък в играта. Благодарение на всички вас, ние успяхме да направим 8 запомнящи се турнира, излъчихме 8 шампиони, видяхме радостта на стотици от вас. Започнахме начинание, което градим с любов и се надяваме усилията ни да карат всеки един от вас да изпитва любовта към играта.

И тъй като е последният за сезон 2013 г. сингъл турнир, на кортовете на  „Про Спорт“, съвместно със спонсорите от Babolat се погрижихме за достатъчно изкушаващи награди.

-          Победителят в турнира ще получи купа и ваучер за покупки на стойност 700 лв. от магазините на Babolat.

-          Второ място – Купа и ваучер на стойност 500 лв. от Babolat.

-          Трето място – Купа и ваучер на стойност 300 лв. от Babolat.

Срокът за записване е до 4 октомври, а срещите започват на 7 октомври, понеделник и ще продължат до 20 октомври. Форматът на игра е отворен, тъй че всеки един от вас може да се чувства поканен да покаже умения на корта. Ще се играе в познатите часове – между 21 и 22 ч.

Очакваме един истински тенис празник, виждаме, че с всеки изминал турнир нивото на игра значително нараства, приятелите ни стават все повече и повече. 

„Няма как да не бъдем доволни. Започнахме една инициатива, която прави щастливи толкова много хора, Interactive tennis league е нашата сбъдната мечта. Място, което сбъдва и мечтите на хората от аматьорския тенис в България. Обещаваме, че и занапред ще бъдем водени от изцяло добри намерения, съобразени с всеки един от вас и ще продължим да повишаваме нивото“. Това коментира Стефан Йорданов, който стои зад проекта Interactive tennis league.

С финалните мачове на турнира ще се проведе празнично закриване на сезон „Лято – 2013 г.“. Освен, че ще станат ясни имената на призьорите в Мастърса, ще обявим и имената на победителите в крайното класиране на Interactive Tennis league by Babolat 2013. Победителят ще вземе купа и ваучер от Babolat на стойност 400 лв., а за второ място ваучерът е на стойност 200 лв. Ще се погрижим зрителите на мачовете, които ще наблюдават финалните битки за първо и трето място, да не останат жадни в заключителния ден.

Чувствайте се свободни да поканите семейство, приятели, колеги, нека всички заедно да направим този Мастърс незабравим. Очакваме ви!

Всичко за Мастърса може да намерите тук