Назад

Шампионат: Sportdepot Circuit Double 2013/14

Започва тенис веригата "Sportdepot Circuit", наградата за победителите е посещение на АТР турнира в Букурещ.

Тенис верига "Sportdepot Circuit" е създадена специално за любителите на тенис двойките с подкрепата на верига магазини за спортни стоки "Sport Depot". През сезон 2013/14 веригата организира общо осем турнира за двойки.

Организаторите обещават на участниците минимум три срещи във всеки турнир. Двойката победител от всеки турнир ще си тръгне с ваучер на стойност 200 лв. за пазаруване в магазините на Sport Depot, а загубилите финал ще си разделят ваучер на стойност 100 лв.

Наградите за сезон 2013/14 са: 1-во място - Посещение на финала на "АТР" турнира в Букурещ през месец април 2014 г., 2-ро място - Уикенд за двама в Спа-Хотел "Дъбраш", 3-то място - Ваучер за 10 часа на закритите кортове на ТК "Лозенец".

Напомняме на всички, желаещи да се включат в турнирите, че могат да се запишат за турнира онлайн от сайта clickandplay.bg

Тенис клуб "Лозенец 2000", който е домакин на серията турнири, през месец декември предлага промоционални цени от 20 лв. на час в отопляемия балон, намиращ се в комплекс "Мир и дружба".